Kiisa turu uued tuuled

Aastaid on Kiisa aleviku turg olnud väga populaarne koht nii kohalike inimeste kui ka kaugemalt saabunute seas. Kahjuks ei ole alal toimunud mingeid muutusi, et turg ka visuaalselt turu moodi välja näeks.
MTÜ Kodukoht Kiisa juhatus tegi 2017. aasta ke­vadel üldkoosolekul liikmetele ettepaneku võtta Kiisa turu haldamine oma kogukon­na kätesse st MTÜ hallata ja arendada. Turust ei kavandata saada suurt kasu­mit, vaid väikest tulu, mis annab võimaluse panustada Kiisa aleviku arendamist-­paran­damist vajavatesse valdkondadesse. Otsus võeti vastu ühehäälselt ning algas visiooniloomine ja läbirääkimised vallavalitsusega.
Vallalavalitsus toetas meie ideed, mille pu­hul tuleb raha kogukonda tagasi ning ko­gukond ise arendab oma kodukohta. Kes ikka paremini näevad kohalikke vajadusi ja oskavad probleemidele kiireid lahendusi leida kui mitte kohalikud elanikud. Meie järgmiste aastate plaanid on suured. Et Kiisa turg saaks nägusaks visiitkaardiks meie asumile, soovime ehitada korraliku katusega kaetud müügiala, pinnatud tee ja parkimisala, rajada valgustuse. Plaanime korraldada ka teemapäevi, näiteks jõulutur­gu, Kiisa OTTi. Ootame kauplejaid müüma iga päev eel­kõige aiasaaduseid, taimi ja käsitööd, kuid kohtade olemasolul ka muid tooteid.

Irja Tiri, MTÜ Kodukoht Kiisa 

 

Alates 26. veebruarist haldab Kiisa turgu MTÜ Kodukoht Kiisa ning turul kauplemise hinnad on järgmised:
1 päev 7 eurot
1 nädal 15 eurot
nädalavahetus – R, L, P 15 eurot  
1 kuu 45 eurot

Huvi korral võta ühendus MTÜ Kodukoht Kiisaga aadressil kiisaalevik@gmail.com või helista
Irja Tirile tel 5866 5157
või
Annely­-Thea Häggblomile tel 510 3351.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Koduleht loodud Saku valla toetusega

Kiisa alevik 2017